Dan og Sigrid vant Hamar Open 2011

Dan Johansson og Sigrid B. Sandum stakk av med de to gjeveste pokalene under Hamar Open i helgen. Masterklassen ble vunnet av Jonathan Gewirtz. Christer Ellenberger tok seieren i amatør, og Øystein Storskogen vant nybegynner.

Omspill om seieren i open

Anders Danielsen gikk inn i openfinalen med ett kast ledelse på Dan Johansson. Ned til Thomas Finborud fra stovner og Andre Johnsen fra Skien var det henholdsvis 9 og 10 kast, så det var hele tiden klart at kampen ville stå mellom Dan og Anders.

Anders ledelse forsvant fort da han måtte ta til takke med bogey på det relativt enkle hull 4. Dan satt sin birdieputt. På hull 5 gikk Dan opp til 2 poengs ledelse, men tapte ledelsen igjen etter en OB på hull 7. De to knivet jevnt til siste hull, og det måtte omspill til for å avgjøre turneringen.

Begge satt birdies på hull 14 og 4, men Anders sin drive la seg noe langt til venstre på hull 5, og innspillet ble vanskelig. Dan la sitt inspill ved kurv, og Anders fikk en vanskelig langputt i oppoverbakke. Han bommet, og Dan kunne lett sette sin parputt og vinne turneringen.

Andre Johnsen var den som spilte aller best i finalen og kapret tredjeplassen foran Thomas Finborud.

Sigrid og Linda knivet om seieren i dameklassen

Sigrid B. Sandum fra Trondheim og Linda Wulff fra Stovner vekslet på ledelsen i dameklassen. Før finalen var stillingen ett kast i favør Sigrid. Hun gikk en sterk finale på par, og vant til slutt med 5 kast. Linda fulgte på tredje, fulgt av Trude Simensen og Abbi Nilssen.

Master

Også i masterklassen var det jevnt. Før finalen var det bare ett kast som skilte lederen Luis Garcia fra Stormkast og Jonathan Gewirtz fra Bærum. Før siste hull var det tre spillere på samme poengsum, men Johnny tok hjem seieren med en birdie på hull 17. Luis Garcia og Ansgar Emil Sivertsen delte andreplassen. Hjemmefavoritten Torleiv Guntvedt endte på fjerde, tre kast bak vinneren.


Amatør og nybegynner

I amatørklassen var det en jevn duell mellom Christer Ellenberger fra Stormkast og Jone Eide fra Haugaland. Christer vant til slutt med 2 kast.

I nybegynnerklassen var det Øystein Storskogen fra Hamar frisbeeklubb som vant.

Amatørfinalen:

Bilder: Øystein Paulsen

Alle resultater på forbundets sider: http://hamaropen.net/

Bilder fra finalene

Dette innlegget ble publisert i nyheter. Bokmerk permalenken.

Det er stengt for kommentarer.